Forenzní vědy
Text dotazu
Mohli byste mi doporučit nějakou knihu či webovou stranu, zabývající se metodami forenzní kriminalistiky?
Odpověď
Dobrý den,
k Vašemu tématu jsem dohledala příslušnou literaturu, přehled prohledaných zdrojů
(Souborný katalog ČR, Volný Internet) i s citacemi uvádím níže, jedná se pouze o výběrový
přehled, pokud máte zájem o vyčerpávající přehled literatury, můžete si nechat na toto téma
vypracovat reserši viz další informace na této adrese: http://www.techlib.cz/cs/129-resersni-sluzby.
Tištěné publikace jsem nalezla v Souborném katalogu ČR (www.caslin.cz),
a to po zadání těchto samostatných dotazů: forenzní kriminalistika, forenzní vědy, kriminalistika. U každého záznamu je dostupný přehled knihoven, které mají danou publikaci ve fondu, níže uvádím pouze přehled prvních třech knihoven.
Forenzní metody vyšetřování / Zakaria Erzinçlioglu ; [z anglického originálu ... přeložil Matouš Ibl].
Vyd. 1.. -- Praha : Fortuna Libri, c2008. -- 192 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 29 cm
ISBN 978-80-7321-433-3 (váz.)
ve fondu:
ABA001 [NK ČR Praha] -- prezenčně
ABG001 [Městská knihovna Praha - Staré Město] -- sign. O 9891
BOA001 [Moravská zemská knihovna Brno] -- sign. 4-1238.437
Kriminalistika a forenzní disciplíny : sborník příspěvků z mezinárodní konference /
[uspořádal Jan Stach]. -- Vyd. 1.. -- Praha : Vydavatelství PA ČR, 2005. -- 394 s. : il., portréty ; 21 cm ISBN 80-7251-199-8 (brož.)
ABA001 [NK ČR Praha] -- sign. SF II 075189
ABD003 [Právnická fakulta UK Praha] -- sign. 19.3/CZ/Krim3, 60777
BOA001 [Moravská zemská knihovna Brno] -- sign. 2-1166.141
Pokroky v kriminalistice : sborník příspěvků z mezinárodní konference / [pořadatelé Policejní akademie České republiky, katedra kriminalistiky ve spolupráci s Kriminalistickým ústavem Praha České republiky]. --
Praha : Policejní akademie České republiky, [2005]-. --    sv. ; 21 cm
ABA001 [NK ČR Praha]
Svazky: 2004, 2006- -- prezenčně
OLA001 [Vědecká knihovna Olomouc] -- sign. 1-176.860
Svazky: 2006
Využití záznamů z bezpečnostních kamer ve forenzní praxi / Jiří Jonák ... [et al.]. --
V Tribunu EU vyd. 1.. -- Brno : Tribun EU, 2008. -- 165 s. : il. (převážně barev.) ; 21 cm. -- (Knihovnicka.cz) ISBN 978-80-7399-643-7 (brož.)
ABA001 [NK ČR Praha] -- prezenčně
BOA001 [Moravská zemská knihovna Brno] -- sign. 2-1218.279
KLG001 [Středočeská vědecká knihovna Kladno] -- sign. J 270380
Místo činu : základní průvodce kriminalistickými metodami / Richard Platt ;
[z anglického originálu ... přeložila Jarmila Kantová]. -- Vyd. 1.. -- [Praha] : Slovart, 2005. --
144 s. : il. (převážně barev.), portréty, faksim. ; 29 cm ISBN 80-7209-746-6 (váz.)
ABA001 [NK ČR Praha] -- prezenčně
BOA001 [Moravská zemská knihovna Brno] -- sign. 3-1162.362
CBA001 [JVK České Budějovice]
Teorie a metodologie kriminalistiky / Jiří Straus, Miroslav Němec a kolektiv. --
Plzeň : Vydavatelství a nakladatelství Aleš Čeněk, 2009. -- 503 s. : il. ; 21 cm ISBN 978-80-7380-214-1 (brož.)
ABA001 [NK ČR Praha] -- sign. SF II 080063
ABD003 [Právnická fakulta UK Praha]
BOA001 [Moravská zemská knihovna Brno] -- sign. 2-1235.190
Volný Internet:
http://www.muzeumpolicie.cz/clanek/vydavatelstvi-nakladatelstvi-ales-cenek-sro
http://cs.wikipedia.org/wiki/Forenzní_vědy
http://cs.wikipedia.org/wiki/Kriminalistika
http://www.baky.estranky.cz/clanky/kriminalistika---pravo/kriminalistika-a-vse-kolem-toho
http://www.vskv.cz/KPR/archiv/2006/kpr4_2006.pdf
Obor
vse
Okres
--
Knihovna
Národní technická knihovna
Datum zadání dotazu
13.04.2011 09:43
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu