Fair Trade
Text dotazu
Dobrý den,
můj dotaz se týká Fair Trade. Chtěla bych vědět, kdy se tento přístup
dostal do České republiky a jaké organizace a firmy v této oblasti na
našem území působí.
Děkuji za odpověď
Odpověď
Dobrý den,
níže posílám odkazy na zdroje, kde najdete odpověď na Vaše otázky.
Pokud by Vás ještě cokoli zajímalo, stačí napsat.
Publikace:
Fair Trade : spravedlivý obchod v České republice. [Praha] : Asociace pro Fairtrade, 2004. 16 s. ISBN 80-239-4006-6.
Informační manuál o Fair Trade : Fair Trade - malá změna - velký rozdíl. 1. vydání. Brno : Společnost pro Fair Trade a rozvojové vzdělávání, 2006. 28 s.
Webové stránky:
Asociace pro Fair trade [online]. [2008] [cit. 2010-03-17]. Fair trade v České republice. Dostupné z WWW: <http://www.fairtrade-asociace.cz/?block=56&sub=65>.
Nazeleno.cz : chytrá řešení pro každého [online]. 25. 11. 2009 [cit. 2010-03-17]. Česká Asociace pro Fair trade bude v ČR dohlížet nad ochranou známkou FAIRTRADE. Dostupné z WWW: <http://www.nazeleno.cz/aktualne/ceska-asociace-pro-fair-trade-bude-v-cr-dohlizet-nad-ochranou-znamkou-fairtrade.aspx>.
Společnost pro Fair Trade [online]. c2005-2006 [cit. 2010-03-17]. Fair Trade v ČR. Dostupné z WWW: <http://www.fairtrade.cz/index.php?clanek=67>.
Wikipedie : Otevřená encyklopedi [online]. 4. 3. 2010 [cit. 2010-03-17]. Fair trade. Dostupné z WWW: <http://cs.wikipedia.org/wiki/Fair_trade>.
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Městská knihovna Ústí nad Orlicí
Datum zadání dotazu
20.08.2012 11:22
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu