essay Madeline, Mermaids, and Medusa's in the Evening of St. Agnes.
Text dotazu
Dobrý den, sháním essay Madeline, Mermaids, and Medusa's in the Evening of St. Agnes. Authorkou je Mary Arsenau. Dala by se koupit přes knihovnu. Děkuji za odpověď
Odpověď
Dobrý den,
zjistili jsme že Vámi hledaná essay se nachází v "Papers on Language and Literature" z roku 1997.
Přesnou citaci najdete na těchto stránkách, mezi literaturou, kterou M. Arseneau napsala:
* http://www.english.uottawa.ca/faculty/marseneau.html
Zmíněný dokument však Národní knihovna bohužel nevlastní. Podařilo se nám najít, že KNAV Praha (tj. Knihovna Akademie věd ČR: http://www.lib.cas.cz/), ho má k dispozici, bohužel však pouze roky v rozmezí od 1969-1983. A ani další knihovny, které mají tento dokument, nevlastní zrovna rok 1997.  Viz: [ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000013814&local_base=SKC ].
Důležitá poznámka:
Knihovny své dokumenty neprodávají, ale pouze půjčují, případně poskytují možnost objednat si kopie a nechat si dokument okopírovat. Přes knihovny tedy tento dokument určitě není možnost koupit.
Pokud ale máte zájem knihu získat pomocí knihovny, doporučovali bychom Vám, ale abyste se v knihovně, do které chodíte, či ji máte ve svém okolí, domluvila na tzv. meziknihovní službě. Tj. aby Vám tento dokument půjčili z nějaké zahraniční knihovny, která ho vlastní.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
13.12.2013 10:46
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu