energetický sektor Rakouska
Text dotazu
Dobrý den. V rámci vypracování práce, ve které se zabývám otázkou vlivu hospodářského cyklu na energetický sektor za období 2000-2013, sháním publikaci, která by obsahovala detailní popis energetických odvětví v Rakousku - uhelný a ropný sektor, sektor zemního plynu, jaderný sektor, obnovitelné zdroje a trh s elektřinou.
Odpověď
Dobrý den,
v bázi NKC Národní knihovny, http://www.nkp.cz, záložka Katalogy a databáze, jsme nalezli pouze 3 záznamy ( které uvádíme níže), o knihách k Vašemu tématu :
[Č.záznamu: 001646047]
Analýza politiky zaměstnanosti členských zemí Evropské unie v závislosti na jejich předsednictví se zřetelem na aktualizaci principů politiky zaměstnanosti České republiky : Rakousko / Danica Krause ... [et al.]. -- Praha : VÚPSV, 2006. -- 41, 7 s. ; 30 cm
[Č.záznamu: 000359604]
Rakousko : bulletin Rakouského obchodního oddělení v Praze. -- Praha : Rakouské obchodní oddělení, 1996-2003. -- 8 sv. ; 30 cm
[Č.záznamu: 000007909]
Rakousko - zvláštnosti ekonomiky a hospodářské politiky / Antonín Plaček. -- 1. vyd.. -- Praha : Horizont, 1983. -- 174 s. : tb. ; 21 cm
Doporučujeme obrátit se na Informační středisko EU http://www.iceu.cz https://www.euroskop.cz/384/sekce/rakousko/.
Dále Vám zasíláme internetové odkazy, které by pro Vás mohly být relevantní :
http://www.businessinfo.cz/cs/clanky/rakousko-ekonomicka-charakteristika-zeme-19140.html
http://cs.wikipedia.org/wiki/Jadern%C3%A1_elektr%C3%A1rna_Zwentendorf
http://www.enviweb.cz/clanek/energie/94971/rakouska-energetika
http://zpravy.e15.cz/byznys/prumysl-a-energetika/obnovitelne-zdroje-nestaci-rakousko-v-noci-kupuje-levnou-elektrinu-z-cech-1000575
http://www.advantageaustria.org/international/zentral/system/searchresult.en.html?query=Full+text+search
http://www.advantageaustria.org/international/zentral/business-guide-oesterreich/importieren-aus-oesterreich/branchen/energiewirtschaft-und-naturressourcen/index11.cs.html
http://www.temelin.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=458:podporaozevhornimrakousku&catid=51:energeticka-politika&Itemid=93
http://europa.eu/about-eu/facts-figures/index_cs.htm
http://biom.cz/cz/zpravy-z-tisku/v-rakousku-jsou-z-obnovitelnych-zdroju-ctyri-petiny-tamni-energie
http://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/evropa/rakousko/index.html = adresy význ.institucí=ministerstva
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
15.04.2014 10:08
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu