Emil Hácha
Text dotazu
Could you please send me information (in English) about the political leader before and during the Nazi occupation named Emil Hacha.
Odpověď
Dear Sir, unfortunately we did not find a lot of information on Emil Hacha in English.
We would recommend you to get following book, which includes wide summary in English. According to OCLC WorldCat also some american libraries own this book (STANFORD UNIV LIBR, YALE UNIV LIBR, UNIV OF CHICAGO, INDIANA UNIV, HARVARD UNIV, HARVARD COL LIBR TECH SERV, CLEVELAND PUB LIBR, UNIV OF WASHINGTON LIBR):
MACHALEK, Vit. Prezident v zajeti : zivot, ciny a kriz Emila Hachy. Praha : Regulus, 1998. 370 p. ISBN 80-901564-6-0
- p. 351-366 English summary President in bondage : the life, the deeds and the calvary of Emil Hacha
Biographical information in English are included also in following books:
LENTZ, Harris M. Encyclopedia of heads of states and governments 1900 through 1945. Jefferson : McFarland and Company, 1999. p. 120. ISBN 0-7864-0500-7.
HOCHMANN, Jiri. Historical dictionary of the Czech state. Lanham : Scarecrow Press, 1998. p. 65. ISBN 0-8128-3338-7. European historical dictonaries ; no. 23.
You could also find some information in 2 books, we found their records in OCLC WorldCat. We are sending you these records as well.
There are also some webpages on Hacha in English, but we cannot guarantee their credibility:
http://www.gsd.harvard.edu/research/publications/hdm/back/6boydwhyte.pdf
http://mujweb.atlas.cz/zabava/historie/modern.html
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
10.01.2008 10:14
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu