ekonomický vývoj, Česká republika
Text dotazu
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kde bych mohl sehnat informace o vývoji ekonomiky ČSSR a ČR, podle jakýchkoliv hledisek, abych to mohl porovnat. Zhruba asi tak od roku 48 až doteď!!! Potřeboval bych to nutně, tak předem děkuji za odpovo a info, kde shánět!
Odpověď
Od roku 1957 vycházela Statistická ročenka Československé socialistické republiky, přičemž svazek z r. 1957 obsahuje údaje sahající až do r. 1948. Ekonomické informace tvoří důležitou část ročenky.
Ročenka pod různými názvy vychází dodnes, v současnosti jako Statistická ročenka České republiky. K dispozici je v Národní knihovně a jistě i v jiných knihovnách.
Některé údaje a ročenky z posledních let najdete také na stránkách Českého statistického úřadu (www.czso.cz).
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
05.03.2008 11:58
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu