Ekonomické informační systémy
Text dotazu
Ekonomické informační systémy
Odpověď
Dobrý den,
zasílám literaturu k uvedenému tématu a zároveň se omlouvám za prodlení, dotazů se sešlo větší množství. V katalogu knihovny na adrese https://katalog.vse.cz/ najdete i další publikace.
Literatura:
Basl, Josef,: Podnikové informační systémy :  podnik v informační společnosti. Praha : Grada, 2008. ISBN 80-247-0214-2 (brož.).
Sodomka, Petr: Informační systémy v podnikové praxi.Brno : Computer Press, 2010. ISBN 978-80-251-2878-7 (váz.)
Gála, Libor: Podniková informatika. Praha : Grada, 2009. ISBN 978-80-247-2615-1 (váz.).
Pour, Jan: Informační systémy a technologie. Praha : Vysoká škola ekonomie a managementu, 2006. ISBN 80-86730-03-4 (brož.).
Novotný, Ota: Business intelligence :  jak využít bohatství ve vašich datech / Ota Novotný, Jan Pour, David Slánský. Praha : Grada, 2005. ISBN80-247-1094-3 (brož.)
Pour, Jan: Informační systémy a elektronické podnikání. Praha : Oeconomica, 2004. ISBN 80-245-0783-8 (brož.).
Vymětal, Dominik: Informační systémy v podnicích :  teorie a praxe projektování. Praha : Grada, 2009. ISBN 978-80-247-3046-2 (brož.)
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
11.04.2012 11:04
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu