Ekonomická krize
Text dotazu
Dobry den, potrebuji najit informace (knihy, internetove zdroje) o tematu "Ekonomicka krize, jeji vyvoj a dopady". Budu vdecna za pomoc.
Odpověď
Dobrý den,
literaturu k Vašemu tématu můžete vyhledávat v bázi NKC Národní knihovny, v bázi ANL články v českých novinách a časopisech, http://www.nkp.cz, záložka Katalogy a databáze.
Uvádíme příklady knih vyhledaných v bázi NKC zadáním klíčových slov "ekonomická krize" (stejným způsobem můžete vyhledávat v článková bázi ANL):
- [Č.záznamu: 002249595]
Cesty z krize / Martin Potůček. -- Vyd. 1.. -- Praha : Sociologické nakladatelství (SLON), 2011. -- 135 s.
- [Č.záznamu: 002235430]
Finance po krizi : Evropa na cestě do neznáma / Pavel Kohout. -- 3., rozš. vyd.. -- Praha : Grada, 2011. -- 328 s. :
- [Č.záznamu: 002130138]
Finance po krizi : důsledky hospodářské recese a co bude dál / Pavel Kohout. -- 2., rozš. vyd.. -- Praha : Grada, 2010. -- 266 s
- [Č.záznamu: 002030810]
Krach : příčiny krize a nápravná opatření, která ji jen zhoršují / Thomas E. Woods, jr. ; [z anglického originálu ... přeložil Aleš Drobek]. -- 1. vyd. v českém jazyce. -- Praha : Dokořán, 2010. -- 222 s.
- [Č.záznamu: 001861686]
Krize a cesty z ní? / [Martin Fassmann ... et al.]. -- Praha : Sondy, 2009. -- 83 s. :
- [Č.záznamu: 002146087]
Krize eurozóny a dluhová krize vyspělého světa / Stanislava Janáčková. -- Vyd. 1.. -- Praha : CEP - Centrum pro ekonomiku a politiku, 2010. -- 99 s.
Záznamy o zahraničních knihách a zahraniční články (výběrově i plné texty) pak můžete vyhledávat v licencovaných online databázích, http://www.nkp.cz/katalogy-a-databaze/licencovane-databaze.
V případě, že jste registrovaným čtenářem (anebo se hodláte zaregistrovat) Národní knihovny, máte možnost i vzdáleného přístupu k těmto bázím, http://www.nkp.cz/katalogy-a-databaze/licencovane-databaze/vzdaleny-pristup.
Ze stejných zdrojů si rovněž můžete od nás nechat vypracovat rešerši (=soupis bibliografických záznamů na dané téma), je to ale služba placená, ke které  je zapotřebí kromě  vlastnoručně podepsané objednávky-formuláře písemný souhlas vedoucího vaší práce, http://www.nkp.cz/sluzby/reserse.
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
09.01.2013 15:15
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu