Ekologická hnutí a organizace ve světe a ČR
Text dotazu
Prosím o zaslání bibliografických citací knih k tématu Ekologická hnutí a organizace ve světě a ČR.
Odpověď
K tématu ekologickýcůh hnutí a organizací v zahraničí bychom Vám doporučili např. tuto literaturu:
The political ideology of green parties : from the politics of nature to redefining the nature of politics / Gayil Talshir. -- New York : Palgrave, 2002. -- xxvi, 307 s. ; 22 cm
Transition and sustainability : actors and interests in Eastern European environmental policies / Bernd Baumgartl ; foreword by Susan Strange ; introduction by Emil Minchev. -- 1st published. -- London : Kluwer Law International, 1997. -- xiv, 299 s. : il. ; 24 cm
Voices from the environmental movement : perspectives for a new era / edited by Donald Snow ; foreword by Patrick F. Noonan. -- Washington : Island Press, c1992. -- xiv, 237 s. ; 23 cm
Green political thought / Andrew Dobson. -- 2nd ed.. -- London : Routledge, 1995. -- xii, 225 s. ; 22 cm
Green thought in German culture : historical and contemporary perspectives / edited by Colin Riordan. -- Cardiff : University of Wales Press, 1997. -- xvii, 317 s. ; 21 cm
Literaturu týkající se ekologických hnutí a organizací v České republice můžete vyhledat na příklad v Souborném katalogu České republiky SKC (http://sigma.nkp.cz/F/). Do základního vyhledávacího formuláře vepíšete Vámi požadovaná hesla (ekologické organizace, ekologická hnutí atd.), počet vyhledaných záznamů můžete omezit pomocí tlačítka "zpřesnit" (do nové kolonky vepíšete "Česko" - termín využívaný při katalogizaci). V nalezených záznamech dokumentů můžete sám vybrat ty, které nejlépe odpovídají Vašim požadavkům. Uložení knih v jednotlivých knihovnách v ČR zjistíte pod heslem "ve fondu". Zde nalezené knihy si můžete od konkrétní instituce objednat pomocí meziknihovní výpůjční služby přes Vaši knihovnu.
Dále bychom Vám doporučili obrátit se na Ekologickou poradnu Rosa Jihočeské společnosti pro ekologické informace a aktivity (rosa@ecn.cz), nebo na Základní organizaci Českého svazu ochránců přírody Veronica v Brně (veronica@ecn.cz). Obě tyto organizace vlastní rozsáhlou knihovnu ekologické literatury.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
07.02.2008 14:07
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu