Duševní hygiena
Text dotazu
Vážená knihovno, sdělte mi, prosím, ISBN, počet stran a vydání knihy L. Míčka - Duševní hygiena, vydaná v roce 1986, SPN, Praha. Děkuji za odpověď.
Odpověď
Dobrý den, přesná citace zmíněné knihy je následující: MÍČEK, Libor. Duševní hygiena.
Praha: SPN, 1986. 207 s. Jedná se o její 2. vydání. ISBN kniha nemá, v České republice, resp. ČSSR, byl systém přidělování ISBN zaveden až od r. 1989. Publikace obsahuje bibliografii, anglické a ruské resumé a vyšla v edici Učebnice pro vysoké školy.
Záznam publikace si můžete vyhledat např. v České národní bibliografii (http://sigma.nkp.cz/cze/cnb), elektronickém katalogu Národní knihovny ČR (http://sigma.nkp.cz/cze/nkc), Souborném katalogu ČR
(http://sigma.nkp.cz/cze/skc) či v katalozích dalších knihoven pomocí Jednotné informační brány (http://www.jib.cz).
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
14.01.2009 18:14
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu