dotaz na titul
Text dotazu
Dobrý den, potřebovala bych vědět, zda pod ISBN nebo jinde je vedená - souhrnná zpráva o Královských českých zemských ústavech pro choromyslné do roku 1897.
Dále bych potřebovala vědět, jaké jsou tituly k historii ústavu choromyslných Kosmonosy. Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
K Vašemu dotazu jsme nalezli v systému Kramerius (naskenované knihy a časopisy), https://kramerius.nkp.cz,  titul o kterém předpokládáme, že je to ten, který Vás zajímá:
"Zpráva o poměrech a zařízeních zdravotních v království Českém za leta ..." Uvedeno je zde 1109 stran.
Stránka monografie se Vám zobrazí na níže uvedené adrese, http://kramerius.nkp.cz/kramerius/MShowPageDoc.do?id=4046760.
Pokud byste měla zájem si tuto monografii prohlédnout/vytisknout, je nutné, abyste byla registrovanou čtenářkou, tj. musíte mít platný čtenářský průkaz, http://www.nkp.cz/sluzby/chci-sluzbu/stat-se-ctenarem. S platným čtenářským průkazem pak máte i možnost vzdáleného přístupu do našich bází.
Pokud jde o tituly k historii ústavu, v bázi NKC Národní knihovny, http://www.nkp.cz, záložka Katalogy a databáze jsme nalezli následující záznamy :
[Č.záznamu: 001658904]
Historická krajina a mapové bohatství Česka : prameny, evidence, zpřístupňování, využívání : Praha, 25. ledna 2006 = The historical landscape and the map wealth of Czechia : sources, registration, utilisation and the improvement of accessibility : Prague, January 25th 2006. -- Praha : Historický ústav, 2006. -- 267 s., xxxi s. barev. obr. příl. : il. (některé barev.), mapy, faksim. ; 22 cm
[Č.záznamu: 001505146]
Psychoterapie v socialistických zemích : Sborník statí. 1. díl / Předml. Zdeněk Eis, Helena Nováková. -- Kosmonosy : Psychiatrická léčebna KÚNZ [Kraj. ústav nár. zdraví], 1977. -- 93, [2] s. ; 8°
[Č.záznamu: 000978365]
Kosmonoské noviny : informační a vlastivědný list. -- Kosmonosy : Městský úřad, 1991-2002. -- 12 sv.
Pokud jde o historii, doporučujeme obrátit se na knihovnu v Kosmonosech http://www.kosmonosy.cz/knihovna/ doporučené odkazy :
http://www.kosmonosy.cz/
http://www.kosmonosy.cz/mesto/historie/
Obor
Psychologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
14.10.2014 09:11
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu