Dotaz na dostupnost knih
Text dotazu
Dobrý den,
kde by bylo možno vypůjčit knihy - TAUŠ, F.: Rozbor vývoje strojírenské
výroby do r. 1960. Praha, VÚSTE 1964, 136 s. a ORLÍČEK, Z.: Analýza čs.
zahraničního obchodu za léta 1950-1961. Praha, VÚZO 1961, 150 s.?
Děkuji mnohokrát
Odpověď
Dobrý den,
Publikace se nám bohužel nepodařilo zjistit v žádné knihovně v ČR a ani Národní knihovna nedostala povinné výtisky. Jde pravděpodobně o výzkumné zprávy nebo malonákladové publikace výzkumných ústavů. V obou případech již tyto ústavy ani neexistují. Snad by byla určitá možnost, že se publikace dochovaly na ministerstvu průmyslu a obchodu (www.mpo.cz).
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
10.06.2009 08:07
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu