dotaz k vypůjčce
Text dotazu
Dobrý den, mám dotaz myslel jsem, že se knihy vypůjčují na jeden měsíc , přišel mi dokonce mail, že se blíží konec vypůjční doby ,ale když jsem se přihlásil na svůj účet a zadal své vypůjčené knihy, ukázalo mi to, že je mám vrátit až skoro za další měsíc , _ viz níže . knihy už mám měsíc vypůjčené a tak nevím? nerad bych něco prošvihl :-)
díky za včasnou odpověď Michal Majer
Čtenář: Libor Michal MAJER
Stav konta:
Průkaz platný do 08.12.2017
Seznam výpůjček:
Pobočka Název knihy Sig Autor Svazek od do Pozn. Zpozdné
Bohnice Horniny a minerály K SYMES, R. F. 248618623158 16.01.2017 13.03.2017 D 0 Kč
Bohnice Minerály Borů a… K STANĚK, Josef 248250031694 16.01.2017 13.03.2017 D 0 Kč
Bohnice Podzemní Čechy K CÍLEK, Václav 248854163463 16.01.2017 13.03.2017 D 0 Kč
Bohnice Drahokamy kolem nás K TOEGEL, Vlastimil 248850034901 19.01.2017 15.03.2017 0 Kč
Bohnice Hodný dinosaurus AA HODNÝ 248155736076 19.01.2017 15.03.2017 0 Kč
Bohnice Hádám, hádáš,… B POSPÍŠILOVÁ,… 248118243614 19.01.2017 15.03.2017 0 Kč
Celkem výpůjček: 6
Odpověď
Dobrý den,
knihy se půjčují na 4 týdny (28 dní), nikoliv na měsíc. Těsně před koncem výpůjční doby posílá náš knihovní systém automatické upozornění, že se blíží konec výpůjční doby. Čtenář má tudíž možnost si knihy prodloužit (telefonicky, emailem na prodlouzeni@mlp.cz či otevřením svých výpůjček v kontě).
Tím, že jste si své výpůjčky zobrazil online, došlo k automatickému prodloužení u titulů, u kterých to bylo možné. Tudíž to, co vidíte nyní online ve svém účtu, je aktuální doba vrácení knih.
Pro příští komunikaci, prosím, využívejte webovou adresu přímo na knihovnu (knihovna@mlp.cz).
Pěkný den.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
Praha
Knihovna
Městská knihovna v Praze
Datum zadání dotazu
15.02.2017 20:32
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu