Dobrý den máte učebnici: Chemie obecná a anorganická Vratislav Šrámek
Text dotazu
Odpověď
Dobrý den,
tuto učebnici máme ve fondu. Vydání z roku 1996 je k dispozici v ústřední půjčovně a na pobočkách Moravské Předměstí - Formánkova, Kukleny, Labská, Malšovice, Nový Hradec Králové a Slezské Předměstí, vydání z roku 2000 máme v ústřední půjčovně, ale je momentálně půjčené do 8. 10. 2015.
Použité zdroje
http://katalog.knihovnahk.cz/l.dll?cll~P=370024
http://katalog.knihovnahk.cz/l.dll?cll~P=170422
Obor
Informace o knihovně
Okres
Hradec Králové
Knihovna
Knihovna města Hradce Králové
Datum zadání dotazu
25.09.2015 14:13
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu