Disertační práce
Text dotazu
Existuje speciální katalog disertačních prací? Jde mi o práci z roku 1989.
O.Zajíček NK 0137293 nebo ABC 080. Díky!
Odpověď
Dobrý den,
pod systémovým číslem 0137293 jsme žádný záznam nenalezli.
Z roku 1989 má Národní knihovna ve svém fondu dva svazky Bibliografického katalogu ČSFR : České disertace a autoreferáty :
[Č. záznamu: 000822031]
Bibliografický katalog ČSFR : České disertace a autoreferáty : Soupis disertací, na jejichž podkladě byla v r. 1989 udělena hodnost kandidáta a doktora věd / Zprac. Jana Malá. -- Praha : Národ. knihovna, 1993.
[ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000822031&local_base=NKC
Knihy si můžete prohlédnout ve studovně Referenčního centra NK ČR.
Další Vámi uváděný údaj je lokační značka ABC 080, která patří :
Univerzita Karlova v Praze - 1.lékařská fakulta a Všeobecná fakultní nemocnice - Ústav klinické a experimentální stomatologie - středisko vědeckých informací  Karlovo náměstí 32, 121 11  Praha 2
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
04.06.2013 12:58
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu