dětská píseň
Text dotazu
Dobrý den,potřebovala bych prosím poradit literaturu kde bych našla teorii o současné dětské písni,děkuji!
Odpověď
Dobrý den,
knihy, které by se zabývaly přímo teorií současné dětské písně, jsem ve fondu NK nenalezla.
Doufám, že alespoň některá z níže uvedených knih bude obsahovat to, co hledáte:
Zenkl, Luděk, Hudební teorie pro studující na 1. stupni základní školy : Určeno posl. Pedagog. fak. v Ostravě - interního, dálkového a postgraduálního studia. 1. vyd. Ostrava : Pedagog. fak., 1980
Chitz Klára, R., Petřík v zemi hudební teorie : Pohádka o hudební teorii pro malé i velké. 1. vyd. Praha : SHV, 1962
Holubec, Jiří, Česká hudební teorie 20. století : (sondy do stěžejních disciplín). 1.vyd. Ústí nad Labem : Univerzita J.E. Purkyně, 2004. ISBN 80-7044-619-6 (brož.)
Zenkl, Luděk, Úvodní kapitoly ke studiu hudební výchovy : Určeno pro posl. pedagog. fak. interního i dálkového studia. 1. vyd. Ostrava : Pedagogická fakulta, 1983
Další tituly jsou k dohledání v katalogu NKC:
http://sigma.nkp.cz/F/?func=file&file_name=find-a&local_base=nkc
Obor
Hudba
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
18.12.2007 15:04
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu