Detska kniha - Zajicek Hrdina
Text dotazu
Dobry den, muj dotaz zni, jiz nekolik let shanim tuto detskou knihu z 50.let. Autora si jiz nepamatuji. Muzete mi poradit, kde bych ji mohl sehnat, jestli vubec?
Odpověď
Dobrý den,
v bázi NKC Národní knihovny ČR jsme nalezli záznam o uvedené knize:
napsal Josef Cígler Hronský (1896-1960),ze slovenského originálu Smelý zajko přeložil Jindřich Hilčr, ilustroval Jaroslav Vodrážka. Vydalo nakladatelství Mladé letá v Bratislavě v roce 1970. Pod signaturou 54 H 050712 je možné si knihu vypůjčit do studovny. Podmínkou výpůjčky je čtenářský průkaz (roční stojí 100,- Kč), knihovna je otevřena denně kromě neděle od 9 do 19 hodin.
Podrobnější informace naleznete na internetových stránkách Národní knihovny ČR http://www.nkp.cz, záložka Služby a Katalogy.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
21.12.2007 10:52
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu