Deníky The Guardian či The Times
Text dotazu
Dobrý den,
chtěla bych se Vás tímto zeptat, zda jsou v Národní knihovně dostupné
britské deníky The Guardian či The Times z let 1990-1992.
Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
prověřili jsme báze Národní knihovny NKC,SKC a portál JIB a zjistili jsme, že britské deníky The Guardian a The Times z let 1990-1992 v Národní knihovně, ani na území ČR nejsou dostupné.
Pouze deník The Guardian z roku 1992 má k dispozici Vědecká knihovna Olomouc. Prostřednictvím Souborného katalogu NK ČR můžete prohledávat, zda mají tituly ve fondu i jiné knihovny (https://www.nkp.cz/katalogy-a-db/souborny-katalog-cr/souborny-katalog-cr, záložka Seriály), nebo také na portálu Knihovny (https://www.knihovny.cz/).
Doporučujeme Vám zkusit se obrátit na British Council, http://www.britishcouncil.cz  anebo zkusit prověřit elektronickou verzi novin, http://www.guardian.co.uk/ a http://www.thetimes.co.uk .
Vybrané články z deníku The Times (v překladu Jana Čulíka) jsou uveřejněné v internetovém deníku Britských listů, http://www.blisty.cz.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
31.01.2012 10:53
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu