Definice pojmu
Text dotazu
Dobrý den,
chtěla bych se poradit, kde bych našla definici slova vliv, přesněji subjektivní vliv, ve smyslu Subjektivní vliv reklamy na studenty.
Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
definici slova vliv naleznete v Sociologickém slovníku (Jandourek, Jan. Sociologický slovník. Vyd. 1. Praha : Portál, 2001285 s.).
Dále bych Vám doporučila tyto zdroje:
• Reifová, Irena. Slovník mediální komunikace. Vyd. 1. Praha : Portál, 2004. 327 s.
• Hartl, Pavel, 1934-. Psychologický slovník.  Pavel Hartl, Helena Hartlová. Vyd. 1. Praha : Portál, 2000. 774 s.
Použité zdroje
online katalog Městské knihovny Jindřichův hradec
Obor
Sociologie
Okres
Jindřichův Hradec
Knihovna
Městská knihovna Jindřichův Hradec
Datum zadání dotazu
18.12.2017 10:24
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu