David Fanta - Judith: eine Ghettogeschichte aus Daudleb (Prag: 1875)
Text dotazu
Dobrý den,sháním pro svého děděčka (kronikáře) knihu z roku 1875.Autorem je David Fanta a název knihy je Judith, eine Ghettogeschichte aus Daudleb. Potřebovala bych zjistit počet stran,zběžně obsah (úvod,poznámky,doslov přílohy,doklady-dokumenty) a zda je možnost nechat si udělat kopii, ať už tištěnou nebo vypálenou na CD a kolik by se tak pohybovala cena za tyto kopie. Také bych se chtěla zeptat,jak je přístupna čítárná a zda bych dostala tuto knihu do čítarny k dispozici.
Odpověď
Dobrý den, knihu od Davida Fanty Judith: eine Ghettogeschichte aus Daudleb (Prag: E.
Meil, 1875) má Národní knihovna ve fondu. Kniha má asi 64 stran, kromě vlastního textu obsahuje pouze věnování autora "An meine geliebten Söhne!" a krátké úvodní slovo. Jinak není opatřena žádnými poznámkami, doslovem, vysvětlivkami ani ničím jiným.
Knihu si můžete objednat ke studiu do Všeobecné studovny (všechny informace včetně otevírací doby naleznete na stránce http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_vseob_stud.htm ). Bibliografický záznam publikace spolu s možností jejího objednání do studovny je dostupný v naskenovaných katalozích Katif - http://katif.nkp.cz/ . Na této stránce zvolte v záložce Katalogy Generální katalog I, poté v levé části skříň Elu-Fini a následně zásuvku Falk-Farir, v té již záznam najdete pod číslem 864. Pokud budete mít zájem o prostudování dokumentu, použijte odkaz Objednat titul nad naskenovaným lístkem a vyplňte příslušný formulář (signatura je 9 G 446). Pro objednání z katalogu Katif není nutné být registrovaným čtenářem v naší knihovně, pro vyzvednutí knihy ve studovně však již ano. Pokud v naší knihovně nejste registrovanou čtenářkou, informace o tom, jak postupovat naleznete na http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=Jak_to_tady_chodí&submenu3=98.
/.../
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
15.11.2007 14:15
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu