databáze EBSCO
Text dotazu
Dobrý den, na internetu jsem si našla statistiky o využívání databáze EBSCO, většina z nich byla staršího data. Chtěla jsem se zeptat, zda-li nejsou a kde bych popřípadě mohla najít nějaké novější statistiky.
Odpověď
Dobrý den,
statistiky pro databaze Ebsco najdete na adrese http://eifl.nkp.cz/stat.htm . Na teto strance naleznete souhrnne statistiky (za rok 2004, 2005 a 2006) pro instituce zahrnute do projektu, pro ostatni zaregistrovane instituce a udaje pro vsechny instituce. Ve spodni casti stranky si pak muzete prohlednout vybrane statistiky ve formatu PDF (za rok 2004 a 2005) zobrazujici krome poctu resersi i pocet zobrazenych dokumentu ve formatech HTML nebo PDF.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
27.02.2008 12:14
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu