CSS a XHTML - Grada
Text dotazu
Dobrý den,
jaký je rozdíl mezi vydáním z roku 2011, které má méně stran, než vydání starší?
Odpověď
Dobrý den,
každé vydání napsal jiný autor, vzhledem k vývoje této oblasti jsou podle obsahu i odlišnosti ve struktuře obou knih, může být použito i odlišné množství ilustračních obrázků v textu. Domníváme se, že tyto odlišnosti mohou být důvodem odlišného počtu stran obou vydání.  U obou knih je jejich obsah částečně volně dostupný na Google Books, můžete si tedy obě vydání porovnat:
* PROCHÁZKA, David. CSS a XHTML: tvorba dokonalých WWW stránek krok za krokem. 2., aktualiz. vyd. Praha: Grada, 2011. 175 s. ISBN 978-80-247-3897-0. Náhled do knihy - http://books.google.cz/books?id=DH8Om43KcYMC&hl=cs&source=gbs_ViewAPI&redir_esc=y
* DRUSKA, Peter. CSS a XHTML: tvorba dokonalých WWW stránek krok za krokem. 1. vyd. Praha: Grada, 2006. 200 s. ISBN 80-247-1382-9. Náhled do knihy - http://books.google.cz/books?id=2L_3ih03HREC&hl=cs&source=gbs_ViewAPI&redir_esc=y
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
14.06.2012 08:04
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu