ČSN 01 0181
Text dotazu
Je dosud platná norma ČSN 01 0181 \"Abecední řazení\" z roku 1977?
Odpověď
Informace jsou k dispozici na strankach Ceskeho normalizacniho institutu - http://www.cni.cz/
Z nize uvedeneho vyplyva, ze je CSN 010181 zrusena.
Označení normy: ČSN 97 6030
Název normy: abecední řazení
Anotace obsahu: Anotace obsahu
ČSN 97 6030 Stanoví pravidla uspořádání abecedních sestav všeho druhu, obsahujících česká a cizojazyčná hesla. Dále stanoví zásady pro řazení číslic, různých znamének, značek a obrazců do abecedního řazení. Podrobnosti obsahuje kap.3. ČSN 97 6030 byla vydána v březnu 1994. Nahradila ČSN 01 0181 z 24.3.1977.
Třídící znak: 976030
Vydána: březen 1994
Účinnost: 1994.04.01
Katalog: 15969
Poznámka: celá norma je v českém jazyce Počet stran: 8 Formát PDF: IPDF - Image PDF (norma je skenovaná) Velikost PDF: 479 kB
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
13.02.2008 18:20
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu