Corporate identity
Text dotazu
Prosim o informaci zda mate k dispozici publikace na tema Korporatni
identita firmy/ Corporate identity. Publikace jak v ceskem, anglickem,
francouzskem jazyce.
Odpověď
Další zdroje můžete dohledat v Souborném katalogu knihovny na adrese http://library.vse.cz.
Literatura:
Vysekalová, Jitka: Image a firemní identita. Praha : Grada, 2009. ISBN
978-80-247-2790-5 (váz.).
Rowden, Mark: Identity : transforming performance through integrated
identity management. Aldershot : Gower, 2004.
Lattenberg, Vivien: Event, aneb, Úspěšná akce krok za krokem : příručka
pro organizátory. Brno : Computer Press, 2010. ISBN 978-80-251-2397-3
(brož.).
Sennett, Richard: The culture of the new capitalism. New Haven : Yale
University, 2006.
Haslam, S. Alexander: Psychology in organizations : the social identity
approach. London : SAGE Publications, 2004.
Achterholt, Gertrud: Corporate Identity : in zehn Arbeitsschritten die
eigene Identität finden und umsetzen. Wiesbaden : Gabler, 1991.
Olins, Wally: Corporate identity : making business strategy visible
through design. Boston : Harvard Business School, 1989.
Bedrnová, Eva: Psychologie a sociologie řízení. Praha : Management Press,
2007.
Brooks, Ian: Firemní kultura : jedinci, skupiny, organizace a jejich
chování. Brno : Computer Press, 2003.
Dědina, Jiří: Management a moderní organizování firmy : nejnovější
přístupy a trendy : organizační vztahy a chování : jednotlivci, skupiny,
týmy : síťové a virtuální organizace, strategické aliance : procesní
organizování : komunikace a rozhodování : organizační kultura
Praha : Grada, 2007.
Hubinková, Zuzana: Psychologie a sociologie ekonomického chování. Praha :
Grada, 2008.
Veber, Jaromír: Management : základy, moderní manažerské přístupy,
výkonnost a prosperita. Praha : Management Press, 2009.
Doucet, Gary: Coherency management : architecting the enterprise for
alignment, agility and assurance. Bloomington : Author House, 2009.
Svoboda, Václav: Public relations : moderně a účinně. Praha : Grada, 2009.
http://www.profit.cz/clanek/verejnost-hodnoti-firmu-podle-jeji-identity.aspx
http://www.istrojirenstvi.cz/clanky/precist.php?nazev=vyznam-firemni-identity&id=1&rubric=14&subrubric=145
http://www.m-journal.cz/cs/public-relations/nastroje-PR/manual-firemni-image---draha-zbytecnost__s315x6576.html
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
04.02.2011 10:19
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu