článek v jstoru
Text dotazu
Dobrý den,
našla jsem odkaz na článek na webu jstor.org, kde jsou bez přihlášení k
dispozici jen torza článků. Přes web NK jsem se dostala na stránku, z níž
nevím, jak dál. Je to tato stránka:
http://han.nkp.cz/[…]/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z3
9.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_
ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=9
54925444653&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc&
Potřebuji číslo časopisu Shakespeare quarterly z roku 1965; konkrétně se
jedná o tento článek:
http://www.jstor.org/pss/2868276
a nevím, jak se k němu dostat...můžete mi, prosím, poradit?
Odpověď
Dobrý den,
bohužel, Národní knihovna ČR nepředplácí databázi JSTOR v plné verzi (dostupná zde je pouze část věnovaná hudbě - Music Collection). Přes licencovanou databázi Literature Online, která je v Národní knihovně ČR dostupná, jsou k dispozici pouze ročníky 1988 - 2010 časopisu Shakespeare Quarterly.
Časopis Shakespeare Quarterly je součástí kolekce Language & Literature a kolekce Arts and Sciences 1 databáze JSTOR.
V České republice předplácí databázi JSTOR např. Masarykova univerzita v Brně (http://www.muni.cz/services), Karlova univerzita v Praze (http://www.cuni.cz/UK-320.html), Akademie věd České republiky (http://www.lib.cas.cz/), Slezská univerzita v Opavě
(http://www.slu.cz/slu/cz/univerzitni-knihovna) či Univerzita Palackého v Olomouci (http://www.knihovna.upol.cz/index.php?id=8226). Pro více informací prosím kontaktujte konkrétní knihovnu.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
22.08.2012 12:19
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu