citace, ND, Numismatický dopis
Text dotazu
Našel jsem v literatuře níže uvedený odkaz a nemohu se dopátrat o které periodikum či snad sborník jde. Měl bych o článek zájem, ale nevím co znamená ono "ND". Můžete mi prosím pomoci?
VOJTOVIČ B. (1992): Památka na slavnost u pramene Odry. /medaile s ouškem/. ND 56, str. 2 - 4
Odpověď
Dobrý den,
v Biografickém slovníku Slezska a severní Moravy je numismatik a sběratel Bohumír Vojtovič ( 1916 v Zábřehu - 1999 v Opavě) zastoupen poměrně podrobným heslem, kde je uvedeno:
"... začal o 4 roky později (t.j. 1975) vydávat každoročně Numismatický dopis (do 1997, kdy vyšlo poslední číslo), v němž také často publikoval".
V našich fondech ovšem není (neuvádí ho ani databáze SKCP=souborný katalog ČR-seriály), a proto Vám doporučuji hledat v Opavě ve Slezském zemském muzeu:
Ústřední knihovna SZM
Nádražní okruh 31
746 48 Opava
tel: 553 625 576
fax: 553 622 999
e-mail: knihovna@szmo.cz
ev. tamtéž v opavské pobočce České numismatické společnosti.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
15.02.2008 14:22
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu