chtěla bych najít dvě stejné knihy ze sociální tématikou
Text dotazu
chtěla bych najít dvě stejné knihy ze sociální tématikou - jednu knihu v češtině, druhou v originálu angličtině-pokud možno lehčí angličtina
Odpověď
Dobrý den , posíláme Vám záznamy titulů z fondu Středočeské vědecké knihovny v Kladně se sociální tématikou v angličtině a češtině,  první  titul je odborný, druhý je beletrie.
1.Díky MPSV putují peníze správným směrem
Díky MPSV putují peníze správným směrem : ...a neztratí ho ani v navazujícím programovém období. Praha : Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR, 2015 41 stran [1, z toho volných 1]
Detail záznamu Zobrazit záznam
J 336637
Půjčovna literatury
místní sklad
2.Thanks to MoLSA, money goes in the right direction
Thanks to MoLSA, money goes in the right direction : ...which won't be lost in the new programming period either. Prague : Ministry of Labour and Social Affairs of the Czech Republic, 2015 41 stran [1, z toho volných 1]
Detail záznamu Zobrazit záznam
J 336636
Půjčovna literatury
místní sklad
3. A Christmas carol
A Christmas carol = Vánoční koleda / Charles Dickens ; [překlad Lucie Poslušná]. Brno : Computer Press, 2007. 75 s. [1, z toho volných 1]
Anglicko-český slovníček. Část. souběžný český text. Obálkový podnázev: dvojjazyčná kniha
Určeno pro Učebnice rozvíjející slovní zásobu a schopnost porozumět vhodná pro školy i samouky
Předmět.hesla lupa angličtina * lupa čeština * lupa jazyková výuka
Forma, žánr lupa anglické povídky * lupa dvojjazyčná vydání
Konspekt 821.111-3 - Anglická próza, anglicky psaná
J 254967
Půjčovna literatury
místní sklad
Použité zdroje
Katalog Středočeské vědecké knihovny v Kladně.
Obor
Sociologie
Okres
--
Knihovna
Středočeská vědecká knihovna v Kladně, příspěvková organizace
Datum zadání dotazu
24.08.2015 21:26
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu