Chtěl bych vědět název písně podle části textu
Text dotazu
Vrať se domů mámo, vrať se zpátky k nám, proč se táta trápí, proč je stále sám,ze všech krásných dárků nejhezčí ti dám, vrať se domů mámo, vrať se zpátky k nám
Odpověď
Dobrý den,
bohužel se nám nepodařilo najít informace o interpretovi a názvu této písně. Obecně je dohledávání na základě úryvků textu velmi složité a, vzhledem k tomu, že neexistují žádné specializované databáze písňových textů, úspěšnost podobného pátrání z velké míry záleží na pouhé náhodě.
Děkujeme za pochopení.
Obor
Hudba
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
30.06.2017 18:50
hana píše:
Úterý 13.02.2018 23:04
Tuhle písničku jsem slyšela jako dítě v televizi - 80.léta. Bylo to takové zfilmované, panelákový byt, zpívala to malá holka. Název taky bohužel nevím.
Mirek Stehlík píše:
Pátek 13.04.2018 17:34
Našel jste ???? Také hledám, díky Mirek
Jana píše:
Pondělí 24.09.2018 11:35
Ta malá holka byla moje spolužačka ze základní školy. Jmenovala se Martina Kaluschová. Zpívala v Bambiny di Praga. Ten zpěvák byl v té doě trochu známí, ale nemohu si vzpomenout na jeho jméno. Vyhledávala jsem to na internetu, ale nikde jsem to nenašla. Písnička se jmenovala Vrať se domů mámo. Mám jí někde nahranou na magnetofonu.
Lubomír píše:
Pátek 13.08.2021 17:57
Dobrý den, při hledání písně "Vrať se domů mámo" jsem narazil na tento web. Je už to sice 3 roky, ale chci ze zeptat jestli máte tu píseň opravdu na magnetofonu .Rád bych ji získal. I nahrávku zaplatil.
Lubomír píše:
Sobota 14.08.2021 12:51
Dobrý den, dala by se zveřejnit ta vaše nahrávka z magnetofonu?
Děkuji za info.
Jaroslav Lukas Kriz píše:
Středa 30.11.2022 19:27
Dobry den
Prosim ziskal jste tu nahravku?
Neni mozne mi ji poslat? I ja ji rad zaplatim.
Je to vzpominka na moji maminku ktera ji zpivala vzdy pred Vanoci doma…. Dekuji
Radka píše:
Středa 08.08.2018 00:03
Taky bych ji ráda našla. Zatím se nedaří. Byla to moc krásná píseň
lucie píše:
Sobota 29.12.2018 21:40
Ano, byla to Martina Kaluschová, moje kámoška z ulice :) Bydlela dva domy od nás. Ten zpěvák byl Pavel Liška. Už jsem to taky párkrát hledala, ane na youtube to není.
Martina píše:
Středa 09.06.2021 08:18
Ahoj, tak koukám, že se tu o mě bavíte :). Právě tu skladbu dohledávám, tak snad najdu.
Lubomír píše:
Pondělí 13.12.2021 18:26
Dobrý den Martino. Našla jste ?
giga píše:
Čtvrtek 17.11.2022 23:51
nasla se pisnicka ? uplne ji slysim ... jen ji nikde nemuzu najit...pro maminku jako podekovani...prosim-kdo ma ???
Eva píše:
Čtvrtek 14.03.2024 12:41
Dobrý den,
vau, já tu skladbu scháním několik let. Prosím, kdo máte a můžete pošlete, prosím 👏 dekuji
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu