Česko-německé vztahy
Text dotazu
Prosím o informaci, kde bych se dozvěděla něco o
česko-německých vztazích v oblasti ekonomiky v současnosti /knihy,
časopisy.
Odpověď
Nabízím výběr pramenů k tématu česko německých ekonomických vztahů:
Knihy:
Wokoun, René: Česká regionální politika v období vstupu do evropské unie.
Praha, Oeconomica 2003.
Šroněk, Ivan: Kultura v mezinárodním podnikání. Praha, Grada 2001.
Zamykalová, Miroslava: Mezinárodní obchodní jednání. Praha, Professional
Publishing 2003.
Nový, Ivan: Interkulturní komunikace v řízení a podnikání česko-německá.
Praha, ManagementPress 2007.
Česko-německá deklarace deset let poté. Sborník textů. Praha, CEP 2007.
Internetové odkazy:
http://www.buinessinfo.cz/cz/sti/nemecko-zakladni-informace-o-teritoriu/1/1000636/
http://www.tatsachen-ueber-deutschland.de/cz/home1.html
http://www.expertis.cz/upload/1078143286765680.pdf
http://www.czechembassy.org/
Nejvíce aktuálních informací naleznete na prvních dvou internetových
adresách, a dále  pak v Hospodářských novinách, časopisech Euro a Ekonom.
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
15.01.2009 13:03
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu