České lázeňství, procedury
Text dotazu
Dobrý den, prosím o informaci, zda byla u nás vydána kniha o historii českého lázeňství, popř.nějaká kniha o procedurách v lázeňství. Děkuji
Odpověď
Nalezli jsme tyto tituly, které se zabývají historií českého lázeňství či některými lázeňskými procedurami (v některých případech jsou zaměřeny na určitou lázeňskou oblast). Jedná se o tyto tituly:
BURACHOVIČ, Stanislav. Encyklopedie lazni a lecivych pramenu v Cechach, na Morave a ve Slezsku. 1. vyd. Praha: Libri, 2001. ISBN 80-7277-048-9.
KNOPPOVÁ, Eva. Oazy vody a vzduchu. 1. vyd. Zlate Hory: Sotiris Joanidis - Rula, 2001. ISBN 80-902929-2-5 (vaz.)
ŠTEMBERKOVÁ, Růžena. Lázeňství podél Zlaté stezky = Kurwesen entlang dem Goldenen Steig. Prachatice: Městský úřad Prachatice, 2002. ISBN 80-239-1042-6.
Františkovy Lázně: lázně světové proslulosti. Františkovy Lázně: Československé státní lázně, 1962.
ČINČOVÁ, Yvona. Počátky moderního lázeňství v Luhačovicích. Zlín: Muzeum jihovýchodní Moravy, 2002. ISBN 80-239-0647-X.
Rožnov lázeňský. Lucie Hambálková [et al.]. 1. vyd. Rožnov pod Radhoštěm: Město Rožnov pod Radhoštěm, 2005. ISBN 80-239-5131-9.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
28.02.2008 18:53
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu