Cena dřeva roku 1944
Text dotazu
Jaká byla průměrná cena dřeva v Protektorátu roku 1944?
Odpověď
Dobrý den,
cenu za jeden kubický metr dřeva v roce 1944 uvádí Statistisches Jahrbuch für das Protektorat Böhmen und Mähren =
Statistická ročenka Protektorátu Čechy a Morava.
Tvrdé dřevo - kulatina = 293,- K (protektorátních korun)
Tvrdé dřevo - řezané = 918,- K
Měkké dřevo - kulatina = 187,- K
Měkké dřevo - řezané = 500 - 525,- K
Zdroj:
Statistisches Jahrbuch für das Protektorat Böhmen und Mähren = Statistická ročenka Protektorátu Čechy a Morava. Prag: Nákladem Ústředního statistického úřadu v Praze, 1944, 4(1). s. 152. ISSN 2570-6527. Dostupné také z: https://ndk.cz/uuid/uuid:43b44000-2b4b-11eb-bd18-005056827e51
(přístup pouze po přihlášení)
Volně je tato monografie dostupná na stránkách digitální knihovny Ministerstva obrany ČR: http://www.digitalniknihovna.cz/dsmo/uuid/uuid:dbcaaa07-ae66-11e9-8f6b-005056b73ae5
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
10.01.2022 08:52
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu