celulóza a výroba papíru
Text dotazu
Dobrý den, hledám nějaké publikace, kde najdu podrobné informace o celulóze a výrobě papíru. Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
zasíláme Vám několik typů na odbornou literaturu o výrobě papírů.
Literatura:
Kocman, Jiří Hynek. Médium papír. Vyd. 2. Brno: VUTIUM, 2004. 87 s. ISBN 80-214-2372-2.
Gebrtová, Jana. Tiskové papíry a jejich vlastnosti. Vyd. 1. Pardubice: Univerzita Pardubice, 2006. 61 s. ISBN 80-7194-900-0.
Bann, David. Polygrafická příručka. V Praze: Slovart, 2008. 224 s. ISBN 978-80-7391-029-7.
Skalický, Čestmír. Uplatnění přenosových jevů v technologii výroby a zpracování papíru. [S.l.: s.n.], 1990. 38 s.
Pokud budete mít o uvedené tituly zájem, podívejte se do katalogu Vaší knihovny, zda je tato knihovní jednotka k objednání. Pokud nebude, lze daný titul přes meziknihovní výpůjční službu Vaší knihovny objednat, případně Vám nabídnou jinou knihovnu v místě Vašeho bydliště, kde si titul budete moci půjčit.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
07.06.2013 08:33
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu