bytová družstva
Text dotazu
Dobrý den, potřebovala bych poradit s literaturou k
tématu bytových družstev, popř. družstev obecně.
Odpověď
Dobrý den,
literatury, která se zabývá bytovými družstvy, bylo vydáno poměrně velké množství.
Potřebnou literaturu můžete nalézt prostřednictvím Online katalogu Národní knihovny ČR: http://aleph.nkp.cz/cze/nkc , Souborného katalogu ČR: http://aleph.nkp.cz/cze/skc , ANL: http://aleph.nkp.cz/cze/anl (slovní spojení např.: bytov* družstv*).
Z výsledků vyhledávání v Online katalogu Národní knihovny ČR vybíráme např. následující:
* DVOŘÁK, Tomáš. Bytové družstvo : převody družstevních bytů a další aktuální otázky. 1. vyd. V Praze : C.H. Beck, 2009. ISBN 978-80-7400-127-7.
* TARABA, Milan. Rádce pro členy bytových družstev a vlastníky bytů. 3., přeprac. vyd. Praha : Grada, 2006. ISBN 80-247-0480-3.
* Družstevní bydlení. Praha : Praha : TM vydavatelství, 2004-; 2009- : Praha : Vydavatelství odborných časopisů.
* HELEŠIC, František. Malá bytová družstva. 1. vyd. Praha : Prospektrum, 2002. ISBN 80-7175-115-4.
* NEPLECHOVÁ, Marta. Účetnictví pro bytová družstva a společenství vlastníků jednotek od A do Z. Olomouc : ANAG, [2003]-
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
24.05.2011 09:23
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu