brněnské podzemí
Text dotazu
Dobrý den, píši diplomovou práci na téma brněnské podzemí, poradite mi prosím nejaké dobré zdroje z kterých mohu čerpat. Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
brněnského podzemí se týkají např. následující knihy:
SVOBODA,Aleš. Brněnské podzemí. Brno : R-atelier, 2001. s.165 -ve fondu např. NK ČR, Moravská zemská knihovna Brno, Vědecká knihovna v Olomouci, aj.
LAHODA,Ladislav. Tajnostmi podzemí : po stopách legend a příběhů z temnot : podzemím českých zemí : od hradních sklepů až k podzemním továrnám. Praha : Lubor Kasal, 2004. 166 s.
-ve fondu např. NK ČR, Vědecká knihovna v Olomouci, Studijní a vědecká knihovna v Plzni, aj.
[text Jaroslav Hromas ... et. al.]. Podzemí v Čechách, na Moravě, ve Slezsku. Praha : Olympia, 2002. 269 s., mapy, plány (některé barev.) -ve fondu např. NK ČR, MZK Brno, Vědecká knihovna Olomouc, aj.
SVOBODA,Aleš. Brněnské podzemí. [Kniha druhá]. Brno : R-atelier, 2005. 207 s.
-ve fondu Moravské galerie v Brně, Studijní a vědecké knihovny v Plzni, Severočeské vědecké knihovny v Ústí n. Labem
Pokorný,Kamil. Podzemní kryty v Brně. Magazín 2000 záhad. Roč. 13, č. 9 (2006). 1211-4928. s. 12-13 -Knihovna Jiřího Mahena v Brně
Této tematice se také venuje www stránka:
http://www.podzemi.brno.cz/
Pro konkrétnější informace, např.plány podzemí, další publikace, apod. kontaktujte např. následující instituce v Brně:
Moravské zemské muzeum- http://www.mzm.cz/ Moravská zemská knihovna Brno- http://www.mzk.cz/ Knihovna jiřího mahena v Brně- http://www.kjm.cz/
Obor
Umění, architektura, muzeologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
18.01.2008 16:18
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu