Blogování - sociální pohled
Text dotazu
Dobrý den,
sháním literaturu týkající se blogů a blogování adolescentů. Zatím jsem našla na
toto téma pouze vysokoškolské diplomové práce, jinak jsem jej objevila pouze
sporadicky v knihách o vývojové psychologii. Za Vaši pomoc budu vděčná, děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
posílám krátký seznam literatury k dané problematice:
Knihy:
Lovink, Geert : Zero comments : blogging and critical Internet culture,
New York  : Routledge  , 2008, 312 s.
Tremayne, Mark : Blogging, citizenship, and the future of media, New York
: Routledge  , 2007, 287 s.
Eva Lusková : Blog jako cesta k porozumění dospívajícím, Masarykova
univerzita, 2007, rukopis(bakalářská práce na FSS MUNI)
Články:
Pavel Rankov : Verejné a súkromné v komunikácii : Blog ako príklad
aktuálnych zmien, in: Sociální media. Roč. 6, č. 2 (2009), s. 15-35.
Alena Černá, David Šmahel : Sebepoškozování v adolescenci: blog jako
prostředek vytváření komunity, in: Československá psychologie. Roč. 53, č.
5 (2009), s. 492-504. ISSN 0009-062X
Obor
Psychologie
Okres
--
Knihovna
Moravská zemská knihovna v Brně
Datum zadání dotazu
12.03.2010 10:41
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu