bakalarska prace - motivace obchodních tymu
Text dotazu
Potrebuji doporucit literaturu, pro vytvoreni
bakalarske prace na teme motivace obchodních tymu. Dekuji
Odpověď
Dobrý den,
při hledání vhodných informačních zrojů pro bakalářkosu práci můžete využít katalog Národní knihovny (http://sigma.nkp.cz/) , databázi ANL: Články v českých novinách, časopisech a sbornících (http://aleph.nkp.cz/F/IX9YQSXBLUH8TVHNPIUR7M2LS1MN5H8BIHP3NBS7TRKG59S9C5-17474?func=file&file_name=find-b&local_base=ANL) , Souborný katalog ČR (http://www.caslin.cz/) , nebo také Jednotnou informační bránu (http://info.jib.cz/) .
Dále Vám doporučujeme využít katalogy vysokoškolských knihoven, především Knihovnu VŠE: http://ciks.vse.cz/ .
Také můžete využít databázi diplomových prací na vaší katedře.
Při vyhledávání informací také využijete on-line databáze, přes NK (pokud jste registrovaný čtenář): http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=Licencovane_online_databaze&submenu3=104 . V těchto databázích najdete především odborné články.
Elektronické informační zdroje můžete využít i přes knihovnu vaší VŠ, většina VŠ má vzdálený přístup k elektronickým zdrojům bez registrace na základě vyplnění čísla ISIC karty:
VŠE: http://ciks.vse.cz/zdroje/
UK: http://pez.cuni.cz/ezdroje/,
MU: http://library.muni.cz/ezdroje/,
UP: http://ezdroje.upol.cz/ezdroje/ .
Vybrané vyhledané zdroje:
* Adair, John Eric. Vytváření efektivních týmů Vyd. 1. Praha : Management Press , 1994. 199 s. ISBN 80-85603-70-5.
* Bělohlávek, František. Jak vést svůj tým. Vyd. 1. Praha : Grada , 2008. 142 s. ISBN 978-80-247-1975-7.
* Bureš, Ivan. Jak úspěšně řídit prodejní tým. 1. vyd. Praha : Management Press, 1993 (Ostrava : Ostravské tiskárny). 105 s. ISBN 80-85603-25-X (brož.).
* Forsyth, Patrick. Jak motivovat svůj tým. Vyd. 1. Praha : Grada , 2009. 98 s. ISBN 978-80-247-2128-6 (brož.).
* FREEMANTLE, David. Biz : 50 maličkostí, které mají velký vliv na motivaci a vedení týmu Vyd. 1. Praha : Management Press , 2006. ISBN 80-7261-147-X (brož.).
* Herndl, Karl. Jak úspěšně vést prodejní tým : dosáhněte se svým týmem vynikajících výsledků. Praha : Grada, 2007. 130 s.
Pokud budete chtít s vyhledáváním pomoci, navštivte knihovnu osobně, knihovníci Vám rádi vše ukáží a poradí.
Obor
Psychologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
22.11.2010 10:48
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu