Austrálie
Text dotazu
Chtěl bych znát co nejvíce zajímavostí o Austrálii.
Odpověď
Dobry den,
informace o Australii muzete nalezt na nize uvedenych webovych adresach, vice informaci si muzete dohledat i sam pouzitim nektereho z webovych vyhledavacu (napr. Google - http://www.google.com/ , Seznam - http://www.seznam.cz atd.) a do vyhledavaciho pole zadat vyraz "australie", "australie zajimavosti" apod.
Webove adresy s informacemi o Australii:
http://www.australie.wz.cz/
http://www.geocities.com/klokanov/
http://kaskady.cz/australie/
http://www.bongobongo.cz/svet/australie.html
Stejnym zpusobem je mozne si vyhledat knihy, napr. v elektronickem katalogu Narodni knihovny (http://sigma.nkp.cz/F/?func=file&file_name=find-a&local_base=NKC ), zadanim hesla "australie", "austral?" apod. do vyhledavaciho pole pro nazev nebo predmet. Ziskate tak napr. i nekolik nasledujicich dokumentu:
1) AITKEN, Kelvin. Austrálie. Praha : Ottovo nakladatelství, 2004. 128 s. ISBN 80-7360-096-X.
2) TICHÝ, Vlastimil. Austrálie : (do) duše kontinentu. Říčany : Vlastimil Tichý, 2004. 250 s. ISBN 80-239-3728-6.
3) ŠPILLAROVÁ, Lenka. Austrálie : ve stínu baobabů. Jablonec nad Nisou : SH - Progress, 2001. 142 s. ISBN 80-86120-06-6.
4) TICHÝ, Vlastimil. Austrálie : skrz naskrz zemí nekonečna. Praha : Vlastimil Tichý, 1999. 214 s. ISBN 80-238-4291-9.
5) ŠPILLAROVÁ, Lenka. Austrálie : pouští a pralesem. Jablonec nad Nisou : SH Progress, 1998. 141 s. ISBN 80-86120-02-3.
6) NOPOVÁ, Stanislava. To nejlepší z Austrálie : zajímavosti, studium, práce, imigrace. Praha : Chrysos26, 2002. 185 s. ISBN 80-903145-0-3.
Obor
Geografie. Geologie. Vědy o zemi
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
26.02.2008 17:14
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu