Archivujete časopis Rekord rok 1949?
Text dotazu
Časopis rekord byl list fotbalového svazu který vychazel asi do r 1950. Máte některé ročniky tohoto časopisu, hlavně mne zajima ročník 1949.?
Odpověď
Dobrý den,
časopis Rekord: československý všesportovní list. Praha: Karel Klapač, vycházel pod tímto názvem v letech 1930-1948. Posléze byl nahrazen názvem Instruktor kopané: list ústředí kopané ČOS. Praha: ČOS, 1949-1950. Po druhým názvem je k dispozici i časopis z roku 1949.
Pokud jste registrovaným čtenářem Národní knihovny, můžete si časopis objednat přes lístkový naskenovaný katalog, viz https://retris.nkp.cz/Catalog?sigla=ABA001&catalogId=010gk1%20%20%20%20&caseId=31&drawerId=1&recordId=31011377&bookmarkId=null&filterId=null&page=null&batchId=null&phase=null&batchUser=null. Časopis by Vám byl k dispozici k prezenčnímu studiu v knihovně.
Pokud nejste čtenářem knihovny a chcete se jím stát, doporučujeme prostudovat následující informace: https://www.nkp.cz/sluzby/dulezite-odkazy/jak-to-tady-chodi
V případě zájmu o papírové placené kopie z časopisu se můžete obrátit na email reference@nkp.cz
Obor
Informace o knihovně
Okres
Praha
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
04.01.2018 22:44
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu