Antonín Dvořák
Text dotazu
We will perform a Dvorák project in the next season. The programme will consist of the serenade for strings and the serenade for winds. I am interested in some unusual pictures of Antonín Dvorák for our seasonal brochure. For example, action pictures. Do you have some pictures for me, or can you tell me where to obtain these. I would be very thankful.
Odpověď
We have consulted our Music department and we attach some titles. Good Dvoraks iconography is Antonin Dvorak, by Horejs. Nevertheless, our library is not specialized in this sorte of material and it would be better if you contacted directly the Antonin Dvorak Museum. The Museum is assigned as a source in most of publications about Dvorak and, we think, colleagues there could help you more better than our library.
Muzeum Antonína Dvoráka (Antonin Dvorak Museum)
Praha 2, Ke Karlovu 20
tel.+fax (+420)224923363; (+420)224918013
email: a.dvorak.museum@nm.cz.
Horejs, A., Antonin Dvorak, Son oeuvre et sa vie en images, Artia, Prague
1955,
Honolka, K., Antonin Dvorak in Selbstzeugnissen und Bilddokumenten, Rowohlt,
Reinbek bei Hamburg, 1974,
Döge, K., Antonin Dvorak: Leben - Werke - Dokumente, Zürich und Mainz 1951.
Obor
Hudba
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
10.01.2008 14:35
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu