Antarktida - význam slova
Text dotazu
Odkud pochází název Antarktidy, čím je vymezena a rozdělení Antarktidy?
Odpověď
Informace o Antaktidě naleznete například na stránkách Wikipedie:
Antarktida - Wikipedie, otevřená encyklopedie. In Wikipedie : otevřená encyklopedie [online]. Poslední úprava 12. 9. 2006 [cit. 29.9.2006].
Dostupné na www: < http://cs.wikipedia.org/wiki/Antarktida>.
Původ názvu je zmíněn ve stati s názvem: Antarktida : stručná historie objevování. In Seaplanet [online]. Mike Hackman a Dušan Pavlina [eds.].
Copyright C 2002-2006 [cit. 29.9.2006]. Dostupné na www:
<http://seaplanet.web2u.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=14>.
Obor
Geografie. Geologie. Vědy o zemi
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
19.12.2007 09:11
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu