Analýza studentských běžných účtů na českém bankovním trhu
Text dotazu
Když člověk provádí v diplomové práci analýzu studentských běžných účtů na českém bankovním trhu, tak pod jaký konkrétní typ analýzy to zařadit? Nemůžu obdobnou analýzu najít. Není to ani analýza trhu (neřeším poptávku, ani analýza konkurence). Jde v podstatě o představení parametrů těchto účtů a jejich komparaci. Jak takovou analýzu odborně nazvat do diplomové práce? Děkuji.
Odpověď
Níže naleznete příklady vysokoškolských kvalifikačních prací VŠE v Praze (plné texty jsou dostupné v rámci Souborného katalogu VŠE - http://library.vse.cz), které jsou podobně tematicky zaměřené jako Vámi zamýšlená diplomová práce, tj. můžete se tedy přímo inspirovat, jak studenti z VŠE Praze danou problematiku pojali včetně terminologie apod.:
Petrikovič, Jan. Srovnání internetového bankovnictví pro studenty ve vybraných českých bankách. Praha, 2009. Vedoucí práce Petr Dvořák.
Sukovská, Zdenka. Bankové produkty pre študentov. Praha, 2011. Vedoucí práce Tomáš Křížek.
Štěchová, Petra. Analýza bankovních produktů zaměřených na děti, mládež a studenty. Praha, 2007. Vedoucí práce Libor Votava.
Vrána, Lukáš. Analýza studentských bankovních účtů. Praha, 2007. Vedoucí práce Libuše Kališová.
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
03.03.2014 10:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu