Analýza konkurenceschopnosti
Text dotazu
Dobrý den, píšu bakalářskou práci na téma Analýza konkurenceschopnosti oděvního průmyslu ve Velké Británii. Byla bych vděčná kdyby jste mi pomohli najít hodnou literaturu. Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
literatura k Vašemu tématu bude převážně cizojazyčná. Některé informace k danému tématu byste mohla nalézt v následující literatuře:
* Tambe, Rozmeen. Clothing Retailing. Hampton, Middlesex [England]: Key Note Publications, 2002.
* Kidd, Samantha. Clothing Retailing. Hampton, Middlesex [England]: Key Note Ltd, 2007.
* Jones, Richard M. The Apparel Industry. Oxford: Blackwell Pub, 2006. (Dostupná v NK ČR  - možnost absenční výpůjčky)
* Fletcher, Denise, and Irene Hardill. Value-Adding Competitive Strategies: A Comparison of Clothing SMEs Case Studies in France and Great Britain. International Small Business Journal. 1995. S.l: s.n.], 1995.
Další monografie vztahující se k tématu můžete dohledat prostřednictvím katalogu WorldCat OCLC: www.worldcat.org. Využít můžete také vyhledávač Google Books: http://books.google.cz/
Zahraniční články je možné dohledat prostřednictvím online licencovaných databází knihoven (v Národní knihovně ČR jsou dostupné databáze viz http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=Licencovane_online_databaze&submenu3=104 ) Volně dostupné jsou článkové databáze portálu JIB (http://www.jib.cz - zahraniční články, zahraniční články - licencované) a databáze Google Scholar ( http://scholar.google.cz/) .
Dohledat další literaturu či ověřit fyzickou dostupnost konkrétní knihy či časopisu na území ČR můžete prostřednictvím Souborného katalogu ČR (http://aleph.nkp.cz/F/cze/skc , Souborného katalogu ČR - seriály ( http://aleph.nkp.cz/F/cze/skcp ) a Jednotné informační brány ( http://www.jib.cz ).
V případě, že Vámi požadovaný článek či publikace není dostupná na území ČR, je možné zažádat o mezinárodní výpůjčku prostřednictvím mezinárodní výpůjční služby (např. tato služba v NK ČR: http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_mmvsj.htm )
Další zdroje a informace na internetu:
* http://www.bl.uk/bipc/pdfs/Fashion_Industry_Guide.pdf
* http://www.bis.gov.uk/files/file11029.pdf
* http://www.just-style.com/store/samples/39819.pdf
* http://www.euromonitor.com/apparel-in-the-united-kingdom/report
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
02.01.2013 11:30
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu