Trestní zákon (zákoník) v anglickém jazyce
Text dotazu
Prosím o sdělení, zda je možnost vypůjčit, popř. na místě pořídit kopie z titulu : Trestní zákon (zákoník) v anglickém jazyce.
Odpověď
Dobrý den, předpokládáme, že vám jde o anglický překlad českého trestního zákoníku. Existuje několik vydání překladu, popř. částí, které uvádíme níže. V Národní knihovně je všechny možné studovat prezenčně a eventuálně z nich pořídit kopie. Kopie je také možné zaslat poštou, objednávku lze poslat na adresu reference@nkp.cz.
Lepší možností by pro vás ale mohlo být objednat si přímo knihu u nakladatele. Kontakt: http://www.tradelinks.cz/.
Criminal code = Trestní zákon ; Minor offences act = Zákon o přestupcích. -- Prague : Trade Links, 2003. -- 408 s. ; 20 cm
Criminal code = Trestní zákon. -- Prague : Trade Links, 1999. -- 277 s. ; 20 cm
Civil code = Občanský zákoník : [full translation] ; Criminal code = Trestní zákon : [excerpts] / [translation: Z. Pošustová ... et al.]. -- Prague : Trade Links, [1996]. -- 231 s. ; 20 cm
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
06.03.2008 11:32
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu