Státní koncepce cestovního ruchu
Text dotazu
Prosím napište mi ve kterých publikacích se něco o tomto tématu vyskyuje?
Odpověď
Dobrý den, koncepce státní politiky v oblasti cestovního ruchu, kterou zpracovalo Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, byla vydána v tištěné podobě:
Koncepce státní politiky cestovního ruchu v České republice na období 2007-2013 / Ministerstvo pro místní rozvoj České republiky. Praha : Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, [2007]. 138 s. : barev. il., mapy ; 30 cm + 1 CD-ROM. ISBN 978-80-87147-08-5.
Dokument v elektronické podobě naleznete na webových stránkách Ministerstva pro místní rozvoj ČR (http://www.mmr.cz/Cestovni-ruch/Koncepce-Strategie)
nebo např. http://eia.cenia.cz/sea/download.php?id=MZP020K&field=navrh.
Mohl byste také použít publikace věnující se obecně situaci cestovního ruchu v ČR, např.:
1) Atlas cestovního ruchu České republiky / [zpracovala Ekonomicko-správní fakulta, Masarykova univerzita ve spolupráci s Ministerstvo [sic] pro místní rozvoj ČR ; autoři Jiří Vystoupil ... et al.]. Praha : Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, 2006. 157 s. : barev. il., mapy ; 21 x 31 cm. ISBN 80-239-7256-1 (kroužková vazba) : neprodejné
Obsah: http://toc.nkp.cz/NKC/200701/contents/nkc20061656895_1.pdf
2) VAŠKO, Martin. Cestovní ruch a regionální rozvoj. Praha : Oeconomica, 2002. 95 s. : il. ; 30 cm. ISBN 80-245-0445-6
3) INDROVÁ, Jarmila a kol. Cestovní ruch : (základy). Praha : Oeconomica, 2007. 119 s. : il., mapy ; 30 cm. ISBN 978-80-245-1252-5
Obsah: http://toc.nkp.cz/NKC/200801/contents/nkc20071783014_1.pdf
4) RYGLOVÁ, Kateřina. Cestovní ruch : (soubor studijních materiálů). Ostrava
: Key Publishing, 2007. 81 s. : il. ; 24 cm. ISBN 978-80-87071-44-1 (Key Publishing : brož.). ISBN 978-80-86575-57-5 (Brno International Business School : brož.)
Obsah: http://toc.nkp.cz/NKC/200712/contents/nkc20071780375_1.pdf
5) FORET, Miroslav; TURČÍNKOVÁ, Jana. Cestovní ruch. V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2005. 106 s. : il. ; 30 cm. ISBN 80-7157-838-X (brož.)
Koncepce na období 2002-2007:
http://www.businessinfo.cz/cz/clanek/koncepce-a-politiky/koncepce-statni-politiky-cestovniho/1000502/4167/
http://www.businessinfo.cz/files/file2168.pdf
Daší dokumenty na www:
http://www.inovace.cz/doporucujeme/vlada-schvalila-koncepci-statni-politiky-cestovniho-ruchu-v-cr-na-obdobi-2007-2013/
http://www.czechtourism.cz/files/regiony/rozvoj/vychodiska_dopracovani_koncepce.pdf
http://www.cot.cz/data/cesky/99_12/12_trendy4.htm
http://www.uur.cz/images/publikace/uur/2000/2000-05/05.pdf
Pro získání dalších zdrojů k tématu můžete využít také knihovnu na své vysoké škole - http://www.vso-praha.eu/search.php?rsvelikost=sab&rstext=all-phpRS-all&rstema=54.
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
29.04.2009 13:16
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu