soupis poddaných podle víry 1651
Text dotazu
Dobrý den, prosím o pomoc s vyhledáním.
Baxa Johann (sedlák) Křenice, nar. snad okolo r.1680 - farn. Merklín i Chudenice
Kulhánek Johann, Štěpánovice, nar. snad okolo r.1660 - f.KT, pak Švihov
Hasnedl Pavel (sedlák), Ježovy, nar. snad okolo r.1690 - f.Vřeskovice
Bauer Václav (Paur) (sedlák),Borovy, nar. snad okolo r.1650 - f.Borovy
Všichni bydlištěm "spadají" pod SOA Plzeň.
Děkuji za jakoukoliv odpověď a přeji hezký den
Odpověď
Dobrý den,
Vámi vypsaná jména se nenachází ani v Soupisu poddaných podle víry z roku 1651 ani v rejstříku k Berní rule. Proto bychom Vám rádi doporučili webové stránky SOA Plzeň, kde naleznete zdigitalizované matriky Vámi požadovaných obcí: http://www.portafontium.cz/ .
* obec Křenice
- matrika narozených od roku 1670
- matriky sezdaných od roku 1670
- matriky zemřelých od roku 1675
* Štěpánovice
- matrika narozených od roku 1648 do roku 1705
- matrika narozených, sezdaných a zemřelých od roku 1784 do roku 1818
- matrika narozených, sezdaných a zemřelých od roku 1819 do roku 1851
* Ježovy
-  matrika narozených a sezdaných od roku 1651 do roku 1665
- matrika narozených, sezdaných a zemřelých od roku 1678 do roku 1707
* Borovy
- matrika narozených od roku 1630 do roku 1645
- matrika narozených, sezdaných a zemřelých od roku 1681 do roku 1690
- matrika narozených, sezdaných a zemřelých od roku 1690 do roku 1704
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
14.10.2014 10:02
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu