Rozdíl mezi vydáními 333 tipů a triků pro CSS
Text dotazu
Nakladatelství Computer Press, dnes Albatros Media vydala v roce 2009 knihu 333 tipů a triků pro CSS. Napsal to Martin Domes. V roce 2011 vyšlo 2. aktualizované vydání. V čem se tato dvě vydání liší? Jsou to jen opravy překlepů nebo je nové vydání výrazně přepracované?
Odpověď
Dobrý den,
podle obsahu obou vydání je ve vydání z roku 2011 navíc jedna kapitola s názvem "Jak na více verzí Internet Exploreru ve Windows 7 pomocí Windows XP Mode".
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
06.12.2012 16:07
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu