puncovní značky
Text dotazu
Staré,naše a cizí puncovní značky zlata a stříbra
Odpověď
Dobrý den,
uvádíme několik publikací k tématu, které vyšly v češtině. Údaje o některých dalších knihách, hlavně v cizích jazycích najdete v bázi NKC, popř. SKC (http://sigma.nkp.cz/F/).  Při hledání zadejte do pole Kombinace slov z různých údajů, popř. do pole Předmět, klíčopvá slova:
- puncovní značky
punc? (? značí volné znaky na konci slova)
(apod.)
Seznam puncovních značek, platných na území České republiky. -- Praha : Numismatika, Poklady českého národa, 2000. -- 27 s. ; 21 cm
Tabulky k přepočítávání ryzostí slitin zlata ; Puncovní značky ; Seznam zlatých a stříbrných mincí / Karel Täubl. -- Praha : Obchod klenoty, hodinami a starožitnostmi, 1951. -- 53, [2] s. ; 8°
Značky zlata, platiny a paládia / Jan Diviš ; ilustr. Jaromír Knotek ; vazba a graf. úprava Aleš Krejča. -- 1. vyd.. -- Praha : Aventinum, 1994. -- 247 s. : obr. ; 20 cm
Vývoj českého puncovnictví / podle Karla Täubla zprac. Eliška Reicheltová ... [aj.] ; úvod Jiří Kutil. -- 2. vyd.. -- Praha : Státní zkušebna pro drahé kovy, 1990. -- 302 s. : obr., fotogr., tab. ; 29 cm
Goldstempel aus aller Welt / Text von Jan Diviš. -- 2. Aufl.. -- [Hanau] : Dausien, 1989, c1978. -- 256 s. : il. ; 20 cm
Silberstempel aus aller Welt / Jan Diviš ; Aus dem Tschechischen übersetzt von Jan Klement. -- 5. Auflage. -- Augsburg : Battenberg, 1992. -- 247 s. :
značky ; 18 cm
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
25.03.2008 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu