Publikace "MINCE FRANTIŠKA JOSEFA I. A KARLA I."
Text dotazu
Dobry den,
kdysi jsme meli doma publikace - katalogy na mince, ktere vydaval pan Vandas.
Jde primo o publikaci z roku 1990 a potrebuji tez 1991 + 1992 + 1993 hledam tam jednu informaci.
Opis te publikace:
Jaroslav Moravec
MINCE FRANIŠKA JOSEFA I. A KARLA I.
Nákladem vlastním
PRAHA 1990
(C) JAROSLAV MORAVEC JR., 1990
zadni list:
Náklad Jaroslav Moravec Praha
Rubensova 2181
100 00 Praha 10
1. publikace
1.vydání 1990
Náklad 2000 výtisků
Publikace neprošla redakční ani jazykovou úpravou.
Vytiskla polygrafická základna TESLA - VÚST
Odpověď
Dobrý den,
děkujeme Vám za využití našich služeb. Bohužel v našem fondu dané publikace nemáme.
Podařilo se mi dohledat tuto publikaci z roku 1992 v Katalogu Univerzity Karlovy :
Zdroj               Centrální katalog UK
Název               Mince Františka Josefa I. a Karla I.  : (1848-1918)   / Jaroslav Moravec
Autor                Moravec, Jaroslav , 1924-
Rok                  1992
Předmět            František Josef I
Předmět            mince
Předmět            monografie
MDT - třídění    929.652
Vydání             2. dopl. vyd.
Naklad. údaje         Praha   : Profil  , 1992.
Fyzický popis       181 s.
Sigla vlastníka     ABD113
Také jsem Vám našla další publikace od tohoto autora. Možná vámi hledanou informaci obsahují.
Zdroj               VUK - katalog
Název               Mince z Jablonce nad Nisou / Jaroslav Moravec / foto Jiří Pekárek a autor
Autor                Moravec Jaroslav
Další autor        Pekárek Jiří, 1927-2006
Zdrojový dokument   Jablonec nad Nisou Jizerská kóta 0428. Č.5, září-říjen (1996), s.66-67 : čb. obr.
Exempláře          ABE310
Zdroj               Akademie věd ČR - knihovna
Název               Bankovky a mince Česká národní banky 1993-1994
Další autor        Hrdá, Alena
Další autor        Kolínová, Alena
Další autor        Kysilka, Pavel
Další autor        Moravec, Jaroslav
Další autor        Surga, Leopold
Další autor        Tošovský, Josef
Další autor        Vokatý, František
Rok                  1994
ISBN                 80-85903-00-8   195.00 Kč
Poznámka            Rés. angl., něm.
Naklad. údaje         Praha   : Nuga  , 1994..
Fyzický popis       110 s.
Edice                  Encyklopaedia Bohemica
Sigla vlastníka     ABB036
Zdroj               VUK - katalog
Název               České mince 1993-2001 a medaile České mincovny 1993-2001   / Jaroslav Moravec
Autor                Moravec, Jaroslav
Rok                  2000
Vydání             6. dopl. a rozš. vyd.
Naklad. údaje         Jablonec nad Nisou     Brno   : Bižuterie Česká mincovna   : Merkur Revue  , [200-?].
Fyzický popis       97 s.   čb. obr., tab.
Sigla vlastníka     ABE310 [[Uměleckoprůmyslové muzeum / [Mus. of Decorative Arts - Praha]
Zdroj               Souborný katalog ČR - monografie
Název               České mince 1993-2005 a medaile České mincovny 1993-2005   / Jaroslav Moravec
Autor                Moravec, Jaroslav
Rok                  2005
Vydání             7., dopl. a rozš. vyd.
Naklad. údaje         Brno     Jablonec nad Nisou   : Merkur Revue   : Ornela  , 2005.
Fyzický popis       217 s.   il.   21 cm
Sigla vlastníka     ABA001 [[NK ČR / [National Library CR - Praha]
Sigla vlastníka     ABA007 [[KNAV / [Library of the ASCR - Praha]
Sigla vlastníka     BOA001 [[Moravská zemská knihovna / [Moravian Lib. - Brno]
Sigla vlastníka     CBA001 [[JVK / [Rsrch.Lib.of South.Boh. - České Budějovice]
Sigla vlastníka     KLG001 [[Středočeská vědecká knihovna / [Central Bohemian Rsrch. Lib. - Kladno]
Sigla vlastníka     KVG001 [[Krajská knihovna / [Municipal Lib. - Karlovy Vary]
Sigla vlastníka     LIA001 [[Krajská věd. knih. / [Rsrch. Lib. - Liberec]
Sigla vlastníka     OLA001 [[Vědecká knihovna / [Rsrch. Lib. - Olomouc]
Sigla vlastníka     PNA001 [[Studijní a vědecká knihovna / [Educ. & Rsrch. Lib. of Pilsener Rgn. - Plzeň]
Sigla vlastníka     ULG001 [[Severočeská vědecká knihovna / [North Bohem. Rsrch. Lib. - Ústí nad Labem]
ISBN                 80-903662-1-X (brož.)
Zdroj               Akademie věd ČR - knihovna
Název               České mince 1993-2005 a medaile České mincovny 1993-2005   / Jaroslav Moravec.
Autor                Moravec, Jaroslav
Rok                  2005
Vydání             7., dopl. a rozšířené vyd.
Naklad. údaje         Brno     Jablonec nad Nisou : : Merkur Revue  , 2005..
Fyzický popis       217 s. : il.
Sigla vlastníka     ABA007
Zdroj               ČNB - české knihy
Název               esk mince 1993-2005 a medaile esk mincovny 1993-2005   / Jaroslav Moravec
Autor                Moravec, Jaroslav
Rok                  2005
Resumé              Kniha pojednv o eskch minc vydanch v letech 1993-2005 a medailch z let 1993-2005. Kniha je rozdlena na obecnou st pojednvajc vrob minc, povrchov pravy a raebnch proveden. Druh st je katalogov s popisem a fotografiemi jednotlivch druh minc
Variantní název    Medaile esk mincovny 1993-2005
Vydání             7., dopl. a roz. vyd.
Fyzický popis       217 s.   il.   21 cm
Odkaz               http://www.mint.cz/files/Katalog_minci_a_medaili.pdf
Thumbnail            http://www.obalkyknih.cz/api/cover?isbn=809036621X
Sigla vlastníka     ABA001
ISBN                 80-903662-1-X (bro.)
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní technická knihovna
Datum zadání dotazu
27.12.2010 12:36
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu