počet povolání
Text dotazu
Kolik je v ČR povolání?
Odpověď
Dobry den, Katalog praci podle povolani a stupnu. Praha: Reva/Oliva, 1996.
byl zpracovan ve spolupraci s Ministerstvem prace a socialnich veci Ceske republiky v letech 1993 az 1996 a nahrazuje Jednotny katalog praci z roku 1991. Je rozpracovanim celostatniho prehledu povolani z roku 1993 a obsahuje 893 povolani. Obsahuje ruzne druhy praci v usporadani podle oboru vyroby a oboru cinnosti, dale podle povolani a uvnitr povolani podle stupnu slozitosti, odpovednosti a namahavosti praci.
Dalsi a novejsi informace najdete na webovych strankach Ministerstva prace a socialnich veci, viz. odkaz http://www.mpsv.cz/cs/1489.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
27.11.2007 12:22
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu