literatura na téma "kvalita života z psychologického pohledu"
Text dotazu
Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o seznam publikací v českém jazyce týkající se tématu životní spokojenosti, nebo kvality života z psychologického pohledu.
Odpověď
Dobrý den,
K vašemu tématu zasíláme příklady záznamů o  literatuře vyhledané v bázi NKC Národní knihovny, http://www.nkp.cz /klíčová slova : osobnost, psychologie, žit, harmonie) :
-[Č.záznamu: 001855165]
Psychologie moudrosti a dobrého života / Jaro Křivohlavý. -- Vyd. 1.. -- Praha : Grada, 2009. -- 138 s.
- [Č.záznamu: 001859426]
Psychologie zdraví / Jaro Křivohlavý. -- Vyd. 3.. -- Praha : Portál, 2009. -- 279 s.
- [Č.záznamu: 002087495]
Základy psychologie zdraví / Bohumil Vašina. -- Vyd. 1.. -- Ostrava : Pedagogická fakulta Ostravské univerzity v Ostravě, 2009. -- 123 s
- [Č.záznamu: 002107670]
Vliv psychiky na zdraví : soudobá psychosomatika / Asbjørn O. Faleide, Lilleba B. Lian, Eyolf K. Faleide ; [z norského originálu ... přeložil a předmluvu napsal Jaro Křivohlavý]. -- Vyd. 1.. -- Praha : Grada, 2010. -- 240 s.
- [Č.záznamu: 002175972]
Udržitelnost zdraví : vědecká monografie / Vladislav Kukačka. -- 1. vyd.. -- V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2010. -- 228 s.
- [Č.záznamu: 001495029]
Psychosociální determinanty zdraví / Vladimír Kebza. -- Vyd. 1.. -- Praha : Academia, 2005. -- 263 s.
- [Č.záznamu: 001787721]
Kapitoly z psychologie zdraví : učební text pro vysokoškolskou výuku / Alena Vosečková, Zdeněk Hrstka. -- Vyd. 1.. -- [Brno] : Univerzita obrany, 2007-. --    sv. :
- [Č.záznamu: 002415325]
106 zlatých pravidel pro spokojený život / [Richard Templar ; překlad Milina Krajčovičová, Daniel Helekal]. -- 2. vyd.. -- Praha : Grada, 2013. -- 233 s.
- [Č.záznamu: 002236546]
Jak sladit práci a osobní život : --a udržet si tělesnou i duševní pohodu / Lothar J. Seiwert, Brian Tracy ; [překlad Daniel Helekal]. -- 1. české vyd.. -- Praha : Grada, 2011. -- 162 s.
-[Č.záznamu: 000109416]
Lexikon psychologie / Milan Nakonečný. -- 1. vyd.. -- Praha : Vodnář, 1995. -- 397 s. : il. ; 25 cm
Google Books:
[ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000109416&local_base=NKC
- [Č.záznamu: 002172356]
Psychologie a její význam v životě dospělého člověka [elektronický zdroj] / Marie Vágnerová. -- Vyd. 1.. -- Liberec : Technická univerzita, 2010 [i.e. 2011]. -- 1 CD-RO
Internetové odkazy :
http://cs.wikipedia.org/wiki/Osobnost
http://cs.wikipedia.org/wiki/Psychologie_osobnosti
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
10.05.2013 11:45
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu